Lup billeje
Billeje Italien
Ur billeje

Søg billig billeje

Søg billeje i 130 lande på 12.000 forskellige lokationer.

Spar penge på billeje

Spar op til 50% på billeje og forsikringer

Nemt og hurtig

Indtast den by eller lufthavn og nogle datoer så finder vi priserne til dig på få sekunder

Populære destinationer – med billig billeje

Billig Billeje i Italien

Oplev støvlelandet med bil, den bedste måde at se alle de hyggelige autentiske steder Italien har at byde på

Billig Billeje i Danmark

Billeje i Danmark når du mangler en bil til weekendturen.

Billig Billeje i Rom

Ankommer du til Roms lufthavne, så er det er perfekt udgangspunkt for din bilferie i Italien. Alle veje fører til Rom

Billig Billeje i Norge

I disse Corona tider må vi se andre steder hen. Norges kyster er fantastiske at opleve i bil.

Dette er altid inkluderet i vores priser

  • Autohjælp
  • Fri kilometer*
  • Tyveriforsikring
  • Alle skatter
  • Ansvarsforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gratis afbestilling
  • Lufthavnsafgifter
*Se aktuelle priser og betingelser i søgemaskinen

Billeje er ofte et vigtigt element på din ferie, men hvad er godt at vide før, under og efter billejen? Her får du et par gode råd om billig billeje i udlandet.

Er udlejningsfirmaet pålideligt?

Inden du lejer din bil, skal du være sikker på at udlejningsfirmaet er pålideligt. Der findes utallige udlejningsfirmaer, både store og små, kendte og ukendte. De små, lokale udlejningsfirmaer kan være lige så gode som de store, og somme tider også billigere. Hvis du er usikker på om de er pålidelige, kan du altid læse anmeldelser først. Prøv også at google navnet og se om der kommer negative historier op.

Billig billeje – er det godt nok?

Vores søgemaskine har kunde vurderinger som en af mange filtreringer. Så selvom billejen er billig og prisen er konkurrencedygtig, så kan du altid fravælge de selskaber der efter andres mening giver den dårligste service.

Ting du ikke må glemme

Når du har lejet din bil, og skal afhente den, er der nogle vigtige ting, du skal huske på. Medbring det samme kreditkort, som du har booket bilen med – og KREDITKORT kan ikke understreges nok! Mange udlejningsfirmaer godtager nemlig ikke debitkort som Visakort. Og ja, man kan spørge sig selv, hvorfor det så er muligt at bestille bilen med et debitkort, men sådan er det nu engang. Brug derfor et Mastercard eller lignende til at bestille bilen. Selvfølgelig skal du også huske din voucher og dit kørekort…

Forsikringerne til lejebilen

Når du står ved skranken, vil udlejeren højst sandsynligt forsøge at sælge dig ekstra forsikringer. De er ofte til overpriser, og du er måske allerede dækket af din rejseforsikring. Det kan også være at du tilkøbte en forsikring, da du lejede bilen. Sæt dig derfor ind i hvordan du er dækket, inden du tager hjemmefra, så du er klar til at sige ‘nej tak’ med standhaftighed.

Vær sikker på at du er blevet informeret om hvordan du selv kommer videre hvis bilen pludselig ikke vil.

Er det overhovedet den rigtige bil?

Bilkendere vil allerede ved skranken, når man bliver informeret om mærke og model, vide om det er den korrekte bilklasse. Hvis du ikke er bilkender, vil du måske bemærke at bilen er noget mindre end den du så på nettet, da du bestilte, at den mangler noget ekstraudstyr, eller at den måske kun har tre døre i stedet for fem. Du skal selvfølgelig ikke betale for en ringere bil, så insister på at få en anden, eller evt. en reduktion i prisen. Det skal dog siges, at det i langt de fleste tilfælde er det modsatte, der sker. Du får en større eller bedre bil, end du har købt og betalt for. I dette tilfælde ville det være fjollet at gøre andet end at sige tak og køre væk med et smil.

Fejl og mangler ved billejen eller bilen

Når du får overleveret bilen, er det vigtigt at kigge efter skader og mangler. Hvis du finder nogen, skal de stemme overens med det papir, du har fået udleveret sammen med kontrakten. Hvis ikke der er et kryds og en anmærkning, skal du få udlejeren til at notere det, inden du kører afsted med bilen. Når du først triller afsted med bilen, er det for sent. Læg alle de papirer du har fået i handskerummet, så de ikke bliver væk.

Fuld til fuld, eller tom?

Husk at sætte dig ind i udlejningsfirmaets brændstofpolitik. Er det fuld til fuld, eller fra det niveau hvor den nu engang er, når du modtager den. Under alle omstændigheder, skal du lige tjekke at den er fuld, eller at den står der, hvor den er noteret til at stå. Måske har du tilkøbt en tankfuld, så du modtager den fuld og afleverer den tom – dette kan absolut ikke anbefales, da det er en dyr løsning. Det er overraskende svært at ramme en tom tank, i samme øjeblik du kører ind for at aflevere den.

Når du skal sige farvel til din lejebil

Når du afleverer bilen, skal du sørge for at bilen bliver gennemgået af udlejeren. Få dokumenteret at alt er i orden inden du smutter. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når du kommer hjem, uden mulighed for at argumentere din sag. Afleverer du bilen uden for åbningstiderne, skal du som regel kaste nøglen i en postkasse eller noget lignende. Her kan det være en god idé at tage billeder af bilen fra alle vinkler, så du har bevis på at du har afleveret den i ordentlig stand.

Billig billeje – eller en dyr taxa ?

Er du klar til at leje en bil og finde din billige billeje i udlandet eller i Danmark? Du kan søge din lejebil direkte i søgemaskinen øverst på siden (du må også gerne leje bil i andre lande end Italien).

Brug for en flybillet?

Vi sælger ikke flyrejser, men hvis du skal bruge en flybillet, kan du nemt søge den frem her.

Nyttige links:

Facebook – Stay Locals Facebook side
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien