Skal vi hjælpe med at planlægge din ferie?

Vil du bare gerne have den bedste ferie, uden besværet ved at søge boliger i en uendelighed? Vi sidder klar til at give dig den bedste rådgivning i forhold til områder, byer og ferieboliger.

Send os en besked, på mail eller i kontaktformularen herunder, med så mange detaljer som muligt om dine ferieønsker, så vender vi tilbage med gode forslag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Hvis du er tvivl om, hvad dine ønsker og muligheder er, kan du altid ringe til os og få en snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller vil du sende en forespørgsel? Send os en besked her, vi vender hurtigt tilbage

  Hvem er vi?

  Nu skal det ikke blive alt for filosofisk, så her er i stedet nogle tørre fakta.

  Vi er et 100% danskejet rejsebureau, som er specialiseret i ferieboligformidling. Vi har mere end 50 års erfaring i rejsebranchen, så du kan trygt stole på, at vi ved, hvad vi laver. Vores kunder kommer i første række, og vi vil gå meget langt, for at du får den bedste service og ferie. Du kan læse mere om os lige her.

  Stay Local ApS
  Vermlandsgade 51, 2. sal
  2300 København S

  Tlf.: +45 4290 1830

  Her er vores CVR nummer: 39940078

  Få en gratis e-bog om maden i Toscana

  Tilmed dig nyhedsbrevet og få e-bogen ‘Spis min gris’ om Toscanas vidunderlige køkken

  – i nyhedsbrevet får du den bedste inspiration, underfundige historier, opskrifter og andet godt

  Her skal der være en form

  I am text block.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.