Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

GoSkiing i Italien

Skiferie i Italien er for dig der prioriterer afslapning og livnydelse på lige fod med skiløbet. Italien er mere afslappet end de fleste andre europæiske skirejsemål. Det er billigere at holde skiferie i Italien, og så er den italienske mad og vin jo heller ikke hel skidt.

Du kan vælge mellem skirejsemål i de to bjergkæder Dolomitterne eller Alperne. I virkeligheden er der ikke mange der kender forskel på dem, og de er da også vokset sammen, så de synes at være Alperne alle sammen. Men Dolomitterne ligger i Italien, og på den sydlige side af Alperne. Bjergkæden er kendt for den smukke natur og de meget forskellige skiterræner.

Afslapning og livsnydelseFerie på ski i Italien

Hvorfor skal du vælge Italien til din skiferie?

  • Selvfølgelig for den Italienske mad
  • Der er skiløb for de fleste
  • Vores ferieboliger er nøje udvalgte
  • Hvis du er på ski med børn

Vores skirejsemål i Frankrig

Madonna di Campiglio

Skiferie i Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio er efter vores mening den i Danmark ukendte perle. Der er skiløb for de fleste, de skønneste hoteller og et vinter landskab som vi næsten kun kender fra Disney film.

Passo Tonale

Skiferie i Passo Tonale

Skiområdet byder på skiløb primært for begyndere og let øvede, men der bestemt også skiløb for den øvede skiløber. Passo Tonale ligger i 1883 meters højde og der er skiløb op til 3016 meter på Gletscheren Passo Presena. Byen er den første der åbner sæsonen for skiløb af alle byer i alperne/dolomitterne og er den sidste der lukker. Det fortæller lidt om snesikkerheden

Canazei

Skiferie i Canazei

Canazei ligger centralt placeret i Val di Fassa-dalen, byen er et ideelt udgangspunkt for den nok meste berømte ski rundtur i europa; turen rundt om Sella Ronda bjergmassivet – en tur på 40 kilometer. Solen skinner otte af ti dage, og her er altid rigeligt med sne.

Skiferie i Italien

For danskere er et af de mest kendte bjerge­ i Dolomitterne Sella Runda. Sella Runda er et bjergmassiv man kan løbe rundt om, der løbes igennem flere byer på denne rundtur. Blandt byerne tæller blandt andet det kendte Canazei, men også ukendte byer som Corvara og Wolkenstein og St. Christina indgår i det store område. Alperne som går igennem landene Italien, Frankrig, Østrig og Schweiz starter i vest i Italien. Mange kendte italienske skisportssteder ligger i alperne: Livigno, Val Gardena, Cervinia og Limone Piermonte er blandt byerne.

Uanset om du vælger Dolomitterne eller Alperne til din skiferie til Italien, så byder Italien på godt skiløb, dejlig mad, komfortabel indkvartering, fair priser og gæstfrie værter.

Hvordan kommer jeg til Italien på Skiferie

Det er mange der tager bilen til Italien. En tur i bil vil ca. tage 12-15 timer, lidt afhængig af trafik, vejret og køer på motorvejene. Fordelen er at du kan nemt have eget udstyr med, og kan tanke op med lokale specialiteter til turen hjem. Flyver du til Italien, så er der flere lufthavne der er mulige. det afhænger meget af om du er i øst eller vestpå. Lufthavne i byerne Milano, Torino, Verona, Venedig, Bologna og Bergamo er forbundne med direkte fly fra Danmark, og selv østriske Innsbruck kan være den nærmeste lufthavn.

Hos Stay Local GoSkiing har vi skiferie i områderne Limone Piermonte, Canazei, Livigno, Cervinia, Passo Tonale, Madonna de Campiglio og Val Gardena.

Læs mere om hver enkelt område her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail, vores kontaktside eller på chatten.

Skiområder i Italien

Vi har besøgt alle vores destinationer i Italien

Når du tager på skiferie i Italien med goSkiing.dk, så er du sikker på at du snakker med en der ved hvad netop din destination står for. Vi har besøgt alle vores steder og alle vores hoteller, pensioner, ferieboliger mv. Vi står inde for kvaliteten – vi ved hvad vi snakker om.

Er du i bil er køreturen til Italien som en tommelfingerregel på 12-15 timer.

Du kan også kigge på andre områder til din skiferie

Frankrig

Skiferie Frankrig

Skiferie i Frankrig

En skiferie i Frankrig er for dem der prioriterer skiløbet højst

Andorra

Skiferie i Andorra

Skiferie i Andorra

Kan man stå på ski i Andorra ? Ja man kan, og tilmed er det til meget fornuftige priser. Andorra er til alle – begyndere såvel som øvede på ski.

Østrig

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Skiferie i Østrig

Kommer snart…

Nyttige links til din forberedelse af skiferien

Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger