Skiferie i Italien er for dig der prioriterer afslapning og livnydelse på lige fod med skiløbet. Italien er mere afslappet end de fleste andre europæiske skirejsemål. Det er billigere at holde skiferie i Italien, og så er den italienske mad og vin jo heller ikke hel skidt.

GoSkiing i Italien

Italien er en mere afslappet destination, end de fleste andre europæiske skirejsemål. Det er billigere at holde skiferie i Italien, såvel ferieboligen som liftkortet, ferieboligen, restaurantbesøg med videre. I Italien er børn i øvrigt velkomne på selv de mest højt profilerede hoteller og restauranter.

Du kan vælge mellem skirejsemål i de to bjergkæder Dolomitterne eller Alperne. I virkeligheden er der ikke mange der kender forskel på dem, og de er da også vokset sammen, så de synes at være Alperne alle sammen. Men Dolomitterne ligger i Italien, og på den sydlige side af Alperne. Bjergkæden er kendt for den smukke natur og de meget forskellige skiterræner.

Passo Tonale

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Canazei

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Livigno

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Dolimiti Superski

Skiferie med Stay Local i Italien eller Frankrig

Skiferie i Italien

For danskere er et af de mest kendte bjerge­ i Dolomitterne Sella Runda. Sella Runda er et bjergmassiv man kan løbe rundt om, der løbes igennem flere byer på denne rundtur. Blandt byerne tæller blandt andet det kendte Canazei, men også ukendte byer som Corvara og Wolkenstein og St. Christina indgår i det store område. Alperne som går igennem landene Italien, Frankrig, Østrig og Schweiz starter i vest i Italien. Mange kendte italienske skisportssteder ligger i alperne: Livigno, Val Gardena, Cervinia og Limone Piermonte er blandt byerne.

Uanset om du vælger Dolomitterne eller Alperne til din skiferie til Italien, så byder Italien på godt skiløb, dejlig mad, komfortabel indkvartering, fair priser og gæstfrie værter.

Hvordan kommer jeg til Italien på Skiferie

Det er mange der tager bilen til Italien. En tur i bil vil ca. tage 12-15 timer, lidt afhængig af trafik, vejret og køer på motorvejene. Fordelen er at du kan nemt have eget udstyr med, og kan tanke op med lokale specialiteter til turen hjem. Flyver du til Italien, så er der flere lufthavne der er mulige. det afhænger meget af om du er i øst eller vestpå. Lufthavne i byerne Milano, Torino, Verona, Venedig, Bologna og Bergamo er forbundne med direkte fly fra Danmark, og selv østriske Innsbruck kan være den nærmeste lufthavn.

Hos Stay Local GoSkiing har vi skiferie i områderne Limone Piermonte, Canazei, Livigno, Cervinia, Passo Tonale, Madonna de Campiglio og Val Gardena.

Nyttige links til din forberedelse af skiferien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger