Husk din forsikring når du rejser

Hvilken rejseforsikring skal jeg have til Italien?

Du kan vælge mellem to typer rejseforsikring. Den ene er en afbestillingsforsikring, den anden er en rejseforsikring. Vi gennemgår de to typer herunder. 

goSkiing.dk samarbejder med det anderkendte selskab Gouda Rejseforsikring, der har været en stor spiller på rejseforsikringsmarkedet i rigtigt mange år. Derfor er det helt trygt for dig at bestille dine rejseforsikringer gennem goSkiing.dk når du rejser på skiferie. Du er godt dækket på dine rejser.

Hvordan bestiller jeg en forsikring?

Du kan bestille en forsikring enten i forbindelse med bestillingen af din feriebolig, eller direkte herunder på linket.

Hvad koster en rejseforsikring?

Rejseforsikringernes pris afhænger af hvor du skal hen, varigheden af din rejse, den dækning du vælger samt længden på rejsen. Du kan beregner din præcise pris på linket her på siden.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring koster ca. 6,2% af rejsens pris, og dertil lægges 1,1% af rejsens pris i en statsafgift. Dvs. i praksis omkring 6,3 % af rejsens pris.

Hvad med EU’s blå sygesikringskort?

Uanset, at du har tegnet en rejseforsikring, så skal du altid medbringe det blå EU sygesikringskort.

Bestil afbestillingsforsikring

Du kan læse mere og bestille din afbestillingsforsikring her

Hvad er en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring er en forsikring du tegner når du bestiller din rejse. Den dækker en lang række ting der kan ske fra du bestiller rejsen, til du skal afsted. Det vil sige den dækker ikke under rejsen. (der er en undtagelse, Europæiskes feriebolig afbestillings forsikring dækker i visse tilfælde under rejsen)

Eksempler på dækninger på afbestillings forsikringen:

  • Afbestilling pga. akut sygdom hos dig selv eller din rejseledsager.
  • Afbestilling pga. alvorlig akut sygdom i din nærmeste familie.
  • Ved pludselige og uventede hændelser, fx ved akut opstået sygdom hos dig, din nærmeste familie eller en rejseledsager, eller hvis din bil går i stykker på vej til lufthavnen
  • Hvis formålet med din rejse bliver ødelagt, fx ved et brækket håndled inden en golfrejse
  • Skilsmisser, ophør af samliv, død mm.
  • Hvis der sker noget med din bolig, fx indbrud, vandskade eller brand
  • Personer som rejser sammen, men ikke bor på samme adresse (ikke muligt på de fleste afbestillingsforsikringer, som er inkluderet i betalings- og kreditkort)

Du er altså godt dækket ind. Du kan forsikre alle rejser op til en samlet pris af 200.000 kr. og der er ingen selvrisiko på forsikringen. For de præcise dækninger skal du læse policen fra Gouda. Prisen på denne forsikring er 6,25% af rejsens pris samt 1,1% til staten i statsafgift. Det bliver ca. 6,31% af rejsens pris du skal lægge oven i prisen.

Ved enhver skade skal du selv kontakte Gouda skadescenter.

Fuldstændige betingelser kan læses her.

Års afbestillings forsikring

Rejser du flere gange på et år, kan du bestille en års afbestillings forsikring. Den er person og skal tegnes af hver person der skal dækkes. Prisen ligger ca. fra 349 kr. pr. person afhængig af dækningen.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring der dækker dig og dine rejsefæller på din rejse. Forsikringen dækker det der sker på rejsen og under rejsen. Rejserne kan vare alt fra 1 dag op til 2 år. Vælger du en rejseperiode på under 30 dage, så kan det være en årsrejseforsikring er en billigere mulighed for dig. Du kan dog altid vælge en almindelig rejseforsikring, hvis du i stedet ønsker det.

Læs forsikringsbetingelserne her

Årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring dækker dig og evt. din hustand et helt år. Der er rigtigt mange der har tegnet en årsrejseforsikring gennem den sædvanlige indboforsikring. Hvornår har du sidst checket om det kan betale sig, fremfor den oftest bedre dækninger og konkurrencedygtige priser som en årsrejseforsikring gennem Gouda koster? En årsrejseforsikring dækker på alle dine rejser, gennem et helt år. Du må dog max. rejse i 30 dage i træk.

Læs forsikringsbetingelserne her