Italiensk Rejsebureau i København

God service og lokalkendskab

Stay Local er et lille, specialiseret rejsebureau – et italiensk rejsebureau i København, eller rettere på Amager, lige øst for selve København. Når vi skriver italiensk rejsebureau, så er det der vi er startet. Med tiden kommer der mere end kun Italien, men man skal jo som bekendt gøre det man er god til – og i Europa er det Italien for vores vedkommende.

Ambitionerne er høje, når det kommer til serviceniveau og personlig betjening, for vi vil ikke bare være endnu et anonymt onlinebureau, vi vil være dem, du vender tilbage til gang på gang for at få den helt specielle ferie med den gode historie.

Vores hjertebarn er Toscana, men vi elsker hele Italien, og det er målet, at vi med tiden vil udvide til andre skønne områder både i Italien og også med andre spændende destinationer – både de kendte og mindre kendte. Men for at give den bedste service, startede vi med Toscana i 2018, for produktet skal være i orden: vi vil ikke tilbyde dig noget, som vi ikke står 100% inde for. Derefter har vi udvidet, til også at have den for mange danskere ukendte region Le Marche, og de noget mere kendte regioner Sicilien og Campania, hvor Amalfikysten og den smukke by Sorrento kan findes.

Mere end 50 års erfaring hjælper dig til den bedste ferie

Vi har en fortid i rejsebranchen til fælles, flere af os endda en fortid i samme rejsebureau. Lægger vi det hele sammen, bliver det til over 50 år, hvoraf vi i størstedelen har arbejdet med Italien og Middelhavsområdet. Nu har vi startet for os selv og taget alle vores erfaringer med os. Vi har visket tavlen ren og skriver nu på den med sikker hånd uden overflødige mellemregninger. Siden starten er flere kommet til, men stadigvæk det til fælles, at vi elsker at formidle rejser og opleve ukendte steder og tage tilbage til kendte steder. Flere af vores nørderier kan du læse om på vores blog, der løbende bliver opdateret og udvidet med nye artikler med alt mellem himmel og jord.

Vi er flyttet fra en stor, gammel villa med sætningsrevner, en overfyldt kælder og en forvokset have til et lille selvbyggerhus. Vi reparer ikke et utæt tag, vi får ikke nye vinduer, og vi forsøger ikke desperat at stoppe svampeangrebet: Vi bygger nyt fra grunden, som vi vil have det. Pladsen er mindre, det trygge er væk. Og komforten er ikke stor, men vi bestemmer selv, hvor bordet skal stå, og hvem vi vil have på besøg.

Vores mål: Din næste ferie skal være din bedste ferie

Her får du ingen upersonlige hoteller eller charterresorts med 10 pools. Vores mål er at du skal udenom “Nikon-sporet” med turister, der tager selfies og spiser pomfritter. Her får du ingen bagstiv teenager der prøver at ryste nattens fest af sig, for at agere turistguide på den fælles bustur.

Nej, istedet for får du en ferie, hvor du oplever den lokale mad, de lokale mennesker og kultur helt tæt på. En ferie, som du helst aldrig glemmer. Det er vi sikker på, for vi ved at hemmeligheden bag den bedste ferie er den gode historie, den personlige kontakt og det, som er lidt ud over det sædvanlige.

Vi håber at du vil besøge os i vores nye virtuelle hus. Vi glæder os som små børn til at sende dig til Italien og mange andre spændende steder.

Uden gode samarbejdspartnere dur det ikke

Tak til alle der hjælper os med at lave din bedste rejse til Italien. Uden gode og dygtige samarbejdspartnere, både i Italien, Danmark og enkelte udenfor Danmark, så dur det ikke.

Først og fremmest er alle billederne på vores hjemmeside, som ikke er taget af os selv, på vores rejser i Italien, udlånt af vores samarbejdspartnere eller Det Italienske Stats Turistbureau (ENIT). Du må derfor ikke kopiere dem uden vores accept.

Vores utrættelige samarbejdspartner på IT fronten Virtuly, uden dem, ingen hjemmeside.

Når vi lejer biler ud gør vi det oftest gennem en af verdens største biludlejningssøgemaskiner Cartrawler, Det giver en sikkerhed for dig, at vores billeje priser altid er de skarpeste og du finder oftest ikke billigere priser andre steder.

Vores hjemmeside opdateres løbende så kig forbi igen.

Linksdk dansk indeks og søgeside

Har du brug for SEO hjælp til din hjemmeside, så prøv at kigge lidt på Morningscore. Det er et dansk værktøj som er meget intuitivt at arbejde med. Tilmeld dig til Morningscore her og få rabat på dit abonnement.

Vi tænker på miljøet

Mange tænker nok, at rejsebureauer ikke er specielt miljø venlige, men det er bestemt ikke korrekt.

Rigtigt mange af vores samarbejdspartnere i Italien, sørger for fx at sortere deres affald. Italien har i mange år haft sortering er affald, typisk med en række forskellige affaldscontainere til de forskellige typer af affald.

Vi har også en række hoteller og ferieboliger, der markedsfører sig med ECO Friendly. Det betyder ikke, at de kører en 100% økologisk produktion, men at de tilnærmer sig det. Der er også enkelte steder der er 100% økologiske, incl. nogle af de landbrug vi har til rådighed, hvor selve landbrugsproduktionen er omlagt til økologisk drift.

Hvad gør vi så selv for at være miljøvenlige?

Vi gør meget. Først og fremmest så printer vi ikke noget ud. Al vores korrespondance til dig som kunde hos Stay Local gøres elektronisk. Vores rejsebeviser, fakturaer, tilbud med videre er alt sammen elektronisk. Har du brug for at printe noget ud, er det selvfølgelig dit valg, men du behøver det ikke. Det er nok at vise din mobiltelefon med vores bestillingsbekræftelse.

Du behøver heller ikke bruge et vejkort, som man gjorde i gamle dage. På alle vores steder er der på hjemmesiden en Google Maps visning som du kan kopere over til din mobiltelefon. Google Maps kan vise forkert, men med den i hånden og en god portion sund fornuft nede på de italienske grusveje, så er det nu lykkedes for os selv at finde stederne alle gange.

Vi håber, du værdsætter de initiativer som vi laver. Har du selv ideer til hvor vi kan forbedre os, hører vi gerne fra dig.