Rejser til Canazei

Find rejse

CanazeiÆgte italiensk skiferie

text om Canazei

150 km pister

72 lifte

blå prik  63 km blå pister

  53 km røde pister

   34 km sorte pister

Piste facts

  18 kabelbaner

   31 stolelifte

   6 træklifte

   5 funparks

   27 km langrend

Canazei i tal

Byens højde: 1.550 meter

Højeste skiløb: 2504 meter

Liftkapacitet: 63.000 pers/time

Længste nedfart: 3.2 km

Pistekort

Hoteller i Canazei

Pris pr. nat fra
1.685,-

Ariston hotel – Madonna di Campiglio
Madonna di Campiglio Italien

Ariston Hotel Hotel Ariston er et traditionelt alpint hotel med en beliggende i centrum af Madonna di Campiglio. Hotellet er

Skiområdet

Madonna di Campiglio indgår i skiområdet Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta med i alt 150 km pister, 72 lifte med skiløb op til 2504 meter højde. I skiområdet indgår byerne  Pinzolo, Folgarida-Marilleva og Madonna di Campiglio.

De fleste lifte starter i centrum af byen og i behagelig gåafstand fra de fleste hoteller.

Der er blå, røde og sorte piste og de 150 kilometer piste dækker de flestes behov i en uge. De lette blå piste for nybegyndere nås let for enden af liftene der starter nede i byen. Herefter folder skiterrænnet sig ud med blå og røde piste, hvor langt de fleste kan være med.

Der er også sorte piste til de øvede: Den berømte FIS 3-Tre piste når du på toppen med Patascoss Express liften. Pisten er 2360 meter lang og kan sluttes af med den sorte world-cup pist på 610 meter der slutter i målområdet for world-cuppen. På den anden side af byen, i Dolemitterne, på toppen af Monte spinale giver pisten Spinale Direttissima på to en halv kilometer helt sikkert også et kick. En sort dag i Madonna, kan bestå af fem forskellig sorte piste spredt ud over området – du kan læse mere om den sorte dag ved at klikke her.

Hvis du er en meget øvet skiløber vil vi dog nok anbefale at du feks. kigger på Canazei som du også finder blandt goSkiing skidestinationer.

Der er flere langrendsspor både i Madonna di Campiglio, men også i de nærliggende områder. Sporene er af forskellig sværhedsgrad og længde.

Er sæsonen i gang kan du altid klikke her for at se hvilke lifte og piste der er åbent. Du kan også følge med her på dette interactive pistkort – klik her.

 

Snowpark I Madonna di Campiglio

Dertil finder du her hele fire forskellige fun-parker i området. I Madonna di Campiglio anses Ursus snowpark for at være en af ​​Europas fineste snowboardparker. Parken er for begyndere til de mest erfarne. Det er et af de bedste freestyle områder i Alperne/Dolomitterne med mere end 50.000 m² dedikeret til kicker, box, rail og jibbing funktioner!

Ovre på den anden side af Madonna di Campiglio, i alperne, i Pradalgo området finder du en snowpark til børn. i Pradalago-området. Et paradis på sneen for børn. En rigtig legeplads udstyret med en række parabolske kurver, flere bump, tre kasser i rækkefølge, små spring og en sjov snetunnel.

Hvordan kommer du til Canazei?

TEXT MANGLER

Med fly – De nærmeste lufthavne er Bergamo-Orio al Serio (2 timer), Verona (2.5 time), Milano-Linate (2.5 time) og Milano-Malpensa (3.5 time). Der kører shuttle-bus fra disse lufthavne se www.flyskishuttle.com

Vi kan anbefale Ryan Air som flyver direkte fra København til Bergamo-Orio al Serio lufthavnen, her lejes en bil og Madonna di Campiglio nås på tre timer.

I bil – Vi anbefaler at du bruger ViaMichelin når du skal planlægge din rute til Madonna di Campiglio. Fra København er der ca. 1.388 km og fra Århus ca. 1.485 km.

Nyttige links til din forberedelse af turen til Italien

ENIT – det italienske statslige turistbureau
Rejsevejledninger fra UM – Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger til Italien