Ferie i Toscana

Toscana, den evige favorit, lokker med sine bølgende landskaber, fortrinlige vine og verdensberømte gastronomi. Her får du det ægte Italien og selvfølgelig det bedste udvalg af ferielejligheder, agriturismo og villaer

Ferie i Campania

Campania er bedst kendt for den populære kyststrækning Amalfikysten, men denne region i Syditalien har i virkeligheden meget mere at byde på. Her får du stabilt, varmt sommervejr, strande i alle afskygninger, fra klipper til brede sandstrande, bjerge, naturreservater, kultur og historie, Italiens bedste brød, mozzarella og fisk og skaldyr i verdensklasse.

Ferie på Sicilien

Sicilien har det hele og lidt til. Øen har ligeså mange indbyggere som Danmark, men er mindre end Jylland, og det på trods af et ofte bjergrigt og tyndt befolket indre. Alligevel var Sicilien i århundreder Italiens kornkammer, for øen har altid været yderst frugtbar, og selv i dag er landbruget den vigtigste aktivitet.

Ferie i Marche

Marche er fuldstændig ukendt for de fleste danskere. Kun de allermest kyndige ud i Italien kender til regionen endsige har besøgt den, og det er en stor skam. Folk fra Marche siger at Marche har alt det Italien har i en lille region: Bjerge, rullende bakker, skønne strande og små hyggelige byer. Det eneste Marche faktisk mangler er en larmende storby.

Ferie ved de Norditalienske søer

De Norditalienske søer er fantastiske hver og en. Vi starter i øst ved Gardasøen, hvor det er lykkedes og at finde nogle skønne villaer og lejligheder ved Lasize. Vores perle er en hyggeligt lille familiehotel ved Sirmione.

Ferie i Umbrien

Umbrien bliver kaldt Italiens Grønne Hjerte, og regionen er da også klemt inde mellem Toscana, Marche og Lazio. I Umbrien finder du en mængde hyggelige Middelalderbyer, en godt Italiensk landkøkken og ferieboliger til en overkommelig pris.

Skiferie i Italien og Frankrig

Skiferie – Vi siger Stay Local Go Skiing. Italien bugner af gode skiområder, og vi har også inkluderet skiferie i Frankrig samt som noget helt nyt Skiferie i Andorra. Velkommen på ski, og velkommen til Sydeuropa om vinteren.

Skiferie i Val Thorens

Madeira - Lun vinter og skøn sommer

Madeira opfylder alle dine feriedrømme. Den frodige tropiske ø er bogstaveligt talt oversået med blomster. Duften rammer dig allerede når du træder ud af flyet. Frisk lun havluft blandet med tusindvis af blomster. Her er der lune temperaturer året rundt. Hvad siger du til en januar dag i 20 graders varme ?